Logo_wit

Over Ireen

Over mij

Ik ben moeder van drie inmiddels volwassen kinderen. Net als vele anderen, ben ik ook gescheiden. Sinds een aantal jaar heb ik een fijne LAT-relatie.

Mijn werkervaring is heel divers en uiteenlopend. Van het bankwezen en accountancy tot een zorgboerderij en van het commerciële bedrijfsleven tot semi-overheid op een middelbare school.

Ik ben bij het ADR-register geregistreerd en gecertificeerd mediator (specialisatie familie) en scheidingsadviseur. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd KIES voor het kind-mediator.

Wanneer ik vrij ben, mag ik graag thuis wat aanrommelen. Mijn echte rustmomentjes zijn als ik een boek kan lezen. Ik verslind alles wat letters heeft, mits het maar een happy end heeft. 

Ervaringsdeskundige

Bij mijn scheiding kwamen wij uit bij een zakelijke mediator. Het ging over het afwikkelen van het ouderschapsplan en de verdeling van financiën, spullen etc., maar niet echt over onze emoties (en die waren er volop) en waar we zouden staan ná de scheiding. Of hoe het verder moest voor wat betreft de communicatie tussen mij en de vader van mijn kinderen. Er bleven zo gezegd nog wel wat open eindjes over voor pittige discussies.

Onze gemaakte afspraken bleken als snel niet bestendig en niet weloverwogen gemaakt. Met alle gevolgen van dien. Wij raakten na de scheiding, juist toen we beiden dachten rust te krijgen, in een nare strijd verwikkeld. Dit alles had tot gevolg dat onze kinderen in een enorm conflict kwamen te zitten tussen mij en mijn ex-partner.

Daarom dit werk

Ik ben er van overtuigd dat dat beter had gekund, als er voor meer aspecten aandacht was geweest. Na jaren gedoe hebben we inmiddels gelukkig het punt bereikt, waar we elkaar als ouders weer vinden. Daar ben ik heel erg blij mee.  

Het is mijn persoonlijke missie om bij andere gezinnen en stellen te voorkomen, wat ons is overkomen. Een scheiding is verdrietig en helaas niet altijd te voorkomen, maar het leed wat er uit voortkomt moet beperkt worden. Vooral voor de kinderen. En dat is mogelijk, zodra alles goed is geregeld en je als ouders verder kunt. 

Reden dat ik diverse geregistreerde opleidingen heb gevolgd om jullie te kunnen helpen. Op een manier zoals ik dat destijds zelf ook graag had gewild.  

Wat anderen zeggen

Ireen is een begaan en prettig persoon. Ze heeft ons goed begeleid. Ze voelt aan dat het afronden van de relatie als partners belangrijk is.

Onpartijdig en zonder oordeel begeleidde zij het proces. Ze voelt zich echt verbonden met ons als klant.

Ze was er echt voor ons. Ze heeft veel kennis van zaken. De gesprekken verliepen op een prettige manier.

Professioneel en deskundig.

Ireen weet waarover ze praat en bracht dit prettig op ons over.

    Kennis maken?

    Wil je kennismaken en horen wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek met jullie beiden is geheel vrijblijvend, gratis en duurt ongeveer 45 minuten.  

    Tijdens dit gesprek bespreken we jullie situatie en wat jullie nodig hebben. Geen scheiding is tenslotte hetzelfde. Maatwerk dus. Ik vertel iets over het proces, mijn werkwijze, de voorwaarden, de kosten en wat jullie van mij als scheidingsadviseur kunnen verwachten.

    Mocht het jullie binnen kantoortijden niet passen, dan is het in overleg ook goed mogelijk om in de  avonduren een afspraak in te plannen.

    Je kunt mij mailen, bellen en appen. Ik reageer altijd binnen 24 uur.

    × Contact